Willem & Drees maaltijdbox

Wil je graag maaltijden gaan koken met een foodbox, maar weet je nog niet welke je moet hebben? Laat de foodboxwizard jou helpen! Dankzij deze tool kan je kijken welke soort foodbox het beste bij je situatie past. En wat natuurlijk je wensen zijn! Zo kan je invullen voor hoeveel personen je een box zou willen en voor hoe vaak per week. En zou je het liefst biologische maaltijden willen maken? Dan is de Willem&Drees foodbox misschien wel iets voor jou!

Willem&Drees werken alleen maar met biologische ingrediënten voor hun boxen. En het eten is ook nog eens van Hollandse bodem! Dat betekent groenten in het seizoen, blije boeren en natuurlijk blije klanten die lekker en vers kunnen eten. Met maar liefst een keuze uit 9 verschillende soorten boxen, zit er vast iets voor je bij wat helemaal bij jou levensstijl en wensen past. 

Past Willem&Drees bij jou?

Met een foodbox heb je binnen no-time een heerlijke en vooral ook gezonde maaltijd op tafel staan. Ideaal als je een druk (gezins)leven hebt. Doordat je zo’n groot aanbod hebt van verschillende boxen, kan je kijken wat het beste bij jou past. Zo kan je tot maximaal drie maaltijden per week een box bestellen. Of wil je liever maar twee maaltijden per week? Ook daar is een box voor. Of wil je liever alleen je groenten en fruit van Willem&Drees? Dan kan je gewoon die box nemen. Dan kan je zelf met de inhoud lekkere gerechten maken. Ze leveren de foodbox trouwens aan huis. Wel zo makkelijk!

Heerlijke recepten voor jou!

Bij Willem&Drees kan je elke week uit 12 recepten kiezen die je graag in je box wilt hebben. Al die maaltijden zitten boordevol groenten en zijn gezond. Doordat Willem&Drees met producten werken die in het seizoen zijn, heb je elke keer weer variatie in de box. Misschien zit er wel iets bij wat je normaal niet zo snel zou kopen! Met de foodbox kan je gaan experimenteren en jezelf misschien zelfs wel een beetje uitdagen. Zo verras je jezelf en anderen!

Wat ook een voordeel is van het nemen van een foodbox voor een paar gerechten per week, is dat je nieuwe inspiratie opdoet. Je leert nieuwe combinaties kennen en je kan voor de overige dagen dat je wel zelf boodschappen moet doen, iets namaken. Of je maakt een variant op iets! Zo haal je een beetje die sterren chef in je naar boven dus.  En het natuurlijk ook prima als je die ambities niet hebt. Dat is het voordeel van koken met een foodbox. Je hoeft alleen maar de box uit te pakken en een aantal handelingen te verrichten voor een lekkere maaltijd.

Flexibele abonnementen

Bij Willem&Drees is het mogelijk om de ene week wel een box te ontvangen en de andere week niet, omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent. Het is hierdoor heel flexibel in te delen. Je krijgt bij Willem&Drees een persoonlijk account waar je alles in kan beheren. Zo ben je ook precies op de hoogte van welke boxen je gaat ontvangen, welke je gehad hebt et cetera. Heel handig dus!

Gezond en vers

Dat de ingrediënten van Willem&Drees vers zijn moge duidelijk zijn. Doordat de lijntjes tussen de boeren en het bedrijf heel kort zijn is alles vers, eerlijk en krijg jij de beste producten. Dit is goed voor zowel de boeren als voor jezelf natuurlijk. Een ander voordeel is dat doordat alles met het seizoen meegroeit, onze bodem er ook nog eens heel blij van wordt. 

De maaltijden bevatten veel groenten en hierdoor krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen met een maaltijd. En dat is natuurlijk goed! Ook zijn de gerechten heel toegankelijk voor kinderen. Dus als je een box met je gezin neemt, dan hoef je niet bank te zijn voor vieze gezichtjes. De gerechten zijn niet pittig en bevatten over het algemeen niet veel kruiden. 

Soorten boxen

Je hebt bij Willem&Drees veel soorten foodboxen waaruit je kan kiezen. Dit heeft als voordeel dat er vast iets voor je tussenzit, maar het is even goed kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo heb je de Seizoens box en Gezins Box, voor drie maaltijden in de week voor een heel gezin. Ook heb je een Eenpersoonsbox met ingrediënten voor een persoon voor drie avonden en daar krijg je dan ook eieren, kaas, brood, sap en fruit bij. Dat betekent dus minder gesjouw met boodschappen van de supermarkt! Dan heb je ook een Slim en Simpel box. Hiermee kan je twee heel snelle maaltijden per week mee koken. Je kan het aantal personen zelf bepalen. 

Maar er is meer! Je kan ook een Vegetarische box kiezen, hier zitten drie maaltijden in die vegetarisch zijn. Ben je aan het afvallen? Dan kan een Koolhydraat arme box uitkomst bieden voor je. Zo eet je in ieder geval drie keer per week een koolhydraatarme maaltijd. 

Mag het een pondje meer?

Wil je wat meer naast de drie maaltijden? Neem dan een Basis vers box, een Extra box of een Groenten en Fruit box. Zo kan je zelf kijken welke extra’s je zou willen! Je kan dan ook per week kijken wanneer je een extra box goed kan gebruiken. Het kan heel handig zijn als je meer eters die week hebt of geen tijd hebt voor de supermarkt.

Ga verspilling tegen

Het nemen van een foodbox kent veel voordelen. Je hoeft niet meer na te denken over wat je op tafel zet, je hoeft de boodschappen daarvoor niet meer te halen en je weet zeker dat je gevarieerd eten krijgt. Maar een ander groot voordeel is dat je ook verspilling tegengaat. En dat is niet alleen een voordeel voor je portemonnee maar ook zeker voor het milieu! Niets zo zonde dat je na een zelf gekookte maaltijd van alles weggooit omdat je te veel hebt gemaakt. Of dat je vergeten bent dat je nog die ene broccoli had en dat je daar pas achter komt als deze allang over datum is. Je krijgt in je foodbox precies wat je nodig hebt om een gerecht te bereiden. En mocht je nog iets overhebben van zo’n heerlijke maaltijd, dan kan je dat gewoon als lunch meenemen naar je werk de volgende dag. 

De Foodboxwizard is persoonlijk en makkelijk

Als je nog niet weet welke foodbox je wilt nemen, dan is de Foodboxwizard een heel handige tool om dit scherp te krijgen. Want misschien is jouw situatie wel helemaal niet geschikt voor de keuze die je maakt. Aan de hand van vragen krijg je helder wat wel bij jouw situatie past. Zo geeft de Foodboxwizard een gepast advies aan jou! Wil je vooral flexibiliteit? Of wil je het liefst een biologische maaltijd bereiden? Dit kan je allemaal aan de hand van vragen invullen. Kijk welke foodbox bij jou past!