Veganbox maaltijdbox

De Foodboxwizard is jouw hulpje als het aankomt op het kiezen van een foodbox die bij je past! Want het kan soms best even lastig zijn om te zien welke foodbox voldoet aan jouw wensen. Met de Foodboxwizard beantwoord je een paar vragen om erachter te komen welke foodbox geschikt is voor jouw situatie. Wil je gewoon zo snel mogelijk en zo gezond mogelijk een maaltijd op tafel hebben na een lange werkdag? Of eet je alleen vegetarisch? Dan geeft de Foodboxwizard het ideale antwoord.

Wat dacht je van de Veganbox als je veganistisch bent? Met deze box zet je in een korte tijd een overheerlijk vegan maaltijd op tafel. En dat is ideaal! Zo hoef je niet meer elke keer in die supermarkt te staren naar de schappen om vervolgens met inspiratieloze producten thuis te komen. En ja, dan begint het hele kooktafereel pas. Heb je daar geen zin in? Dan kan een foodbox uitkomst bieden! Met een foodbox heb je snel die lekkere en voedzame maaltijd op tafel staan. Heb jij weer tijd voor andere dingen ’s avonds! Echt, je houdt tijd over.

Veganbox, iets voor jou?

Een box van de Veganbox is handig als je veganistisch eet. Je krijgt alleen gerechten die vegan zijn. Zo kook je alleen met producten die vooral niet van een dier komen. Eindeloos genieten van puur eten dus! De Veganbox is zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Met lokaal wordt bedoeld dat de groenten zoveel mogelijk van lokale boeren komt. Goed voor jou, goed voor het milieu en goed voor de boer. Met de Veganbox ben je heel flexibel. Ben je er een week niet? Dan kan je het gewoon even op pauze zetten! Je kan tot drie maanden in de agenda plannen in welke week je de box wel en niet wilt ontvangen. Zo hoef je er niet meer aan te denken als je dit even 1 keer in de drie maanden controleert. 

Verantwoord eten met alleen verse ingrediënten

De Veganbox maakt het mogelijk om op een verantwoorde manier eten te bereiden. Het is zoveel mogelijk biologisch en alles is geproportioneerd. Dat houdt in dat alles in de box zoveel mogelijk is afgestemd op het aantal personen waar de box voor is. Zo blijft de waste minimaal! Ook gebruikt de Veganbox zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Want al dat plastic is heus niet nodig. En zo draag jij dus ook je steentje bij aan het milieu. 

De ingrediënten van de foodbox zijn supervers. Zo kan jij op een verantwoorde manier een gezonde maaltijd op tafel toveren. Je zal dit ook zeker terug proeven in het eten. Deze is namelijk van een goede kwaliteit. Het kan soms best een uitdaging zijn om een goede maaltijd op tafel te zetten als je vegan eet. Je mag immers heel wat producten uit de supermarkt niet. En dat is dus een heel groot voordeel van de Veganbox, je weet zeker dat je vegan verantwoord eet!

Soorten boxen, ook voor kids?

Bij de Veganbox zijn twee soorten boxen te krijgen. Namelijk de box van 1-2 personen en de box van 3-4 personen. Elke box bevat ingrediënten voor drie recepten in de week. Je kan niet zelf kiezen welke recepten je die week wilt ontvangen. Er zijn standaard drie recepten die elke week in de box zitten. Of dit nu is voor 1-2 personen of de box van 3-4 personen. Wel zijn het elke keer drie nieuwe verrassende recepten. Zo weet je dus zeker dat je drie keer per week vegan en verantwoord eet! Doordat je ook de recepten erbij krijgt heb je in no-time die verse maaltijd op tafel staan. En je doet gelijk wat inspiratie op! Want je kan natuurlijk het recept zelf herhalen als je het lekker vond. Of maak een variant op het gerecht. Experimenteer! De boxen zijn ook prima voor kinderen. Je geeft ze zo op een goede manier een verse maaltijd. Er zullen niet zo snel veel of pittige kruiden in zitten. Het is dus kidsproof! Je leert ze gelijk meer over variëteit van eten. 

Bestellen van een Veganbox kan voor maandag 8.59 uur en dan wordt het de dag erop op dinsdag geleverd. Je kan aangeven wanneer je thuis bent, dan wordt daar rekening mee gehouden. Het wordt overigens geheel gratis geleverd door heel Nederland. En dat is fijn!

Inspiratie voor jezelf 

Het is best een beetje inspiratie voor jezelf, zo’n Veganbox. Je kan je favoriete recepten een paar weken later nog een keer maken. Of maak een variant die je lekker lijkt. Misschien ben je wel helemaal niet van het koken en ben je allang blij als er een degelijke maaltijd op tafel staat, dan is een Veganbox een leuke manier om jezelf uit te dagen. Door dan toch even een moment te nemen om een geslaagde maaltijd te maken, zal je zien dat het heel wat oplevert. De Veganbox is ook een hele mooie optie als je wilt flexen. Mocht je de andere dagen van de week liever niet vegan eten, dan biedt deze box uitkomst. Zo eet je toch drie maaltijden per week veganistisch! En kan je de andere dagen weer wat anders koken. 

De Foodboxwizard is jouw hulpje

De Foodboxwizard is jouw hulpje als het aankomt op de zoektocht naar een foodbox die bij je past. Een box die helemaal aansluit op jouw wensen en jouw flexibiliteit. Door met de Foodboxwizard een aantal vragen te beantwoorden, komt er een perfect antwoord uitrollen. Wil je een box voor een heel gezin? Wil je vegetarische maaltijden? Of wil je een flexibel abonnement, omdat je bijvoorbeeld vaak een week niet thuisbent? Door antwoord te geven op deze vragen weet je precies waar jij naar op zoek bent en zoekt de Foodboxwizard voor jou de beste optie. Zo voorkom je teleurstelling. 

Probeer de Foodboxwizard uit en kijk hoe deze jou bevalt. Misschien komt er wel een antwoord uit waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. Doordat de Foodboxwizard veel  aanbieders van foodboxen meeneemt in de afweging, heeft de wizard een hoge slagingskans om de juiste opties voor jou uiteen te zetten!