Marley Spoon maaltijdbox

Ben je op zoek naar een maaltijdbox en weet je nog niet precies welke het beste bij jou en je gezinssituatie past? Bij Foodbox zetten we alle alternatieven voor je op een rij, zodat jij de beste keuze kunt maken! Marley Spoon is één van de alternatieven voor een Foodbox. De maaltijdboxen van Marley Spoon staan voor verse seizoensgebonden ingrediënten van hoge kwaliteit. Met een grote verscheidenheid aan recepten en mogelijkheden zit jouw foodbox er vast tussen!

Kies voor een maaltijdbox van Marley Spoon

Ben je er ook zo zat van om te bedenken wat je gaat eten. Heb je even geen inspiratie meer en eet je regelmatig hetzelfde. Heb je een druk leven en schiet het boodschappen doen er wel eens bij in waardoor je vervalt in de minder gezonde keuzes qua eten? Kies dan voor een maaltijdbox van Marley Spoon! Dit scheelt je een hoop tijd en keuzestress en het is nog gezond ook!

Gezond en vers

Met de maaltijdboxen van Marley Spoon ben je er zeker van dat er iedere dag een verse en gezonde maaltijd op tafel staat. De foodboxen van Marley Spoon zijn gevuld met allerlei verse ingrediënten waar je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd van maakt. De ingrediënten zijn seizoensgebonden. Zo eet je de groenten die het seizoen biedt en eet je dus het hele jaar door heel afwisselend!

Heerlijke recepten

Wanneer je kiest voor een maaltijdbox van Marley Spoon kies je wekelijks zelf wat je wilt eten. Iedere week kun je kiezen uit 20 nieuwe recepten die door de chefs van Marley Spoon voor jou zijn samengesteld. Je hoeft dus niet meer zelf allerlei recepten te bedenken, dat wordt voor je gedaan. Je hoeft alleen maar te kiezen wat je lekker vindt! Zo eet je niet alleen gezond en vers, maar misschien ook wel eens verrassend anders! De recepten van Marley Spoon zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen gemakkelijk te maken zijn. Alle benodigdheden om het gerecht te maken vind je in de maaltijdbox. Je hoeft alleen peter, zout en olie in huis te hebben. Op de website staat per recept vermeld welk keukengerei je nodig hebt voor het bereiden van het gerecht. Zo weet je dus altijd zeker dat je alles in huis hebt.

Tijd besparen

Een drukke baan of een druk gezinsleven en dan óók nog de boodschappen doen. De tijd die je altijd kwijt bent met het doen van boodschappen en het bedenken hoe je nu weer iets origineels op tafel moet toveren, zijn verleden tijd. Ook het bereiden van de gerechten hoeft niet lang te duren. De meeste recepten zijn binnen 30 minuten te maken. De iets uitgebreidere recepten binnen 40 minuten. Binnen 30-40 minuten tover je met Marley Spoon dus een heerlijk gerecht op tafel. Met de recepten en bijbehorende foodboxen van Marley Spoon bespaar je dus veel tijd. Tijd die je op een andere manier kunt besteden. De maaltijdboxen kun je online bestellen, tot wel 8 weken vooruit en de boxen worden bij je thuisbezorgd. 

Geen voedselverspilling

Een belangrijk speerpunt van Marley Spoon is het terugdringen van voedselverspilling. Dat doen ze door afgemeten porties voor jouw gezinssituatie in de box te doen. Je kunt dus aangeven met hoeveel personen, hoeveel kinderen je gebruik wilt maken van de box. De ingrediënten én het recept worden vervolgens aangepast aan jouw situatie. Zo min mogelijk voedselverspilling dus met de maaltijdboxen van Marley Spoon. 

Verschillende opties

Wanneer je je aanmeldt voor de maaltijdboxen van Marley Spoon kun je aangeven hoe vaak per week je gebruik wilt maken van de maaltijdbox. Wil je vier keer per week een diner op tafel zetten met een recept van Marley Spoon dan kan dat. Vind je de maaltijdbox wel makkelijk voor twee keer in de week, dan kan dat ook! Daarna kies je het aantal personen voor wie je kookt. Eet je vegetarisch of veganistisch? Geen probleem, ook daar heeft Marley Spoon heerlijke recepten voor.  Bij ieder recept staat verschillende informatie vermeld, waardoor je in een handomdraai de recepten kunt kiezen die bij je passen. Eet je bijvoorbeeld glutenvrij of zuivelarm? Ook daar kun je je recepten op selecteren. Door de vele opties die Marley Spoon biedt is er iedere week genoeg keuze voor iedereen. 

Marley Spoon en kinderen

‘Al die gezonde ingrediënten, vinden mijn kinderen dat wel lekker?’ Dat is uiteraard per kind verschillend en je kunt er rekening mee houden bij het kiezen van de recepten. Uiteraard weet je zelf wel wat je kind lekker vind, maar misschien wil je ook wel eens iets nieuws laten proberen. Daar heeft Marley Spoon iets voor bedacht. Er bestaan speciale ‘kindvriendelijke’ maaltijdboxen. Deze gerechten zijn over het algemeen zacht van smaak, zonder pittige kruiden en bittere groente. Ook de kinderen zullen dus smullen van jouw overheerlijke gerecht dat je op tafel zet. 

Hoe werkt het?

Heb je je aangemeld? Dan krijg je iedere week een mail met de recepten van deze week. Je kunt iedere week kiezen uit een groot aantal recepten die wekelijks verschillen. Zo eet je dus altijd gevarieerd en met groente van het seizoen. Kies je gewenste recepten en de maaltijdboxen voor de volgende week en ze worden bezorgd op de door jou gewenste locatie. De maaltijdboxen worden wekelijks bezorgd. Je hebt dus de maaltijdboxen voor de hele week in huis. Je kunt de boxen tot wel 8 weken vooruit bestellen. De recepten staan tot 8 weken vooruit op de website. Heb je dus even een vrij momentje, dan kun je alvast aan de slag voor de komende weken! 

Abonnement

Je kunt gebruik maken van de maaltijdboxen van Marley Spoon wanneer je een abonnement afsluit. De prijs van het abonnement is afhankelijk van de opties die je kiest en hoe vaak je gebruik wilt maken van de box. Daarnaast is er altijd wel een leuke startersaanbieding zodat je de box voor een leuk bedrag kunt proberen. Heb je een abonnement, maar wil je even geen gebruik maken van de box, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Dan kun je deze periode de maaltijdbox even overslaan. Heb je voor een langere tijd even geen behoefte aan een maaltijdbox. Dan kun je het abonnement ook even pauzeren. Je zit bij Marley Spoon niet vast aan een jaarabonnement. Je kunt je abonnement op ieder moment eenvoudig opzeggen tot 6 dagen voor de bezorgdatum van je volgende maaltijdbox.

Foodbox wizard

Zie je door het bos de bomen niet meer met alle verschillende foodboxen? Maak dan gebruik van de Foodbox Wizard! De Foodbox Wizard helpt je een keuze te maken tussen de verschillende aanbieders van maaltijdboxen. De wizard leid je door een aantal vragen heen die jouw wensen in kaart brengen. Aan het einde geeft de wizard een advies over de maaltijdbox die het beste bij je past.  Dus twijfel je over het kiezen van een foodbox? Start de Foodbox Wizard!