Marley Spoon alternatief

Hoe makkelijk is het: je komt thuis, trekt je koelkast open en voor je liggen exact de ingrediĆ«nten die je voor jouw maaltijd van die avond nodig hebt (en vergeet de bijbehorende kruiden niet!). En dat voor elke avond die je thuis bent die week. Heer-lijk. Geen wonder dus dat er zoveel Nederlanders zijn met een maaltijdbox. Sta jij op het punt een maaltijdbox aan te schaffen, maar twijfel je nog? Wij bieden je hierbij het overzicht. Van Marley Spoon en HelloFresh tot hun alternatieven! 

Marley Spoon v.s. HelloFresh & de rest

Het is kiezen of delen. Of eigenlijk niet echt. Marley Spoon biedt namelijk net weer andere voorwaarden dan HelloFresh. Zo kook je bij Marley Spoon gerechten die je al binnen twintig minuten op tafel hebt staan. Ook liggen de kosten bij deze maaltijdboxaanbieder wat lager dan bij HelloFresh. Dus kies vooral de maaltijdbox die het beste past bij jouw voorkeuren. Hieronder vind je een kort overzicht per aanbieder:

  1. HelloFresh

Het grootste voordeel aan HelloFresh is dat je als abonnee je abonnement volledig naar wens kunt samenstellen. Denk hierbij aan keuzes voor je maaltijdbox, maar bijvoorbeeld ook landelijke levering en de mogelijkheid om je abonnement op elk gewenst moment stop te zetten. Naast maaltijdboxen, vind je bij HelloFresh ook boxen met fruit, ontbijt of zelfs wijn.

Meer weten? Lees meer over HelloFresh.

  1. Allerhande Box 

De Allerhande Box is geheel zonder abonnement te bestellen. Zo geniet je van de heerlijke producten van Albert Heijn, met het gemak van een maaltijdbox. Je bestelt eigenlijk je boodschappen, zonder dat je na hoeft te denken over wat je gaat koken. Afhalen van de box is mogelijk, waardoor je de box in heel Nederland kunt bestellen. De box kan ook gewoon thuis worden bezorgd. Het enige nadeel is de beperkte keuze. 

Meer weten? Lees meer over de Allerhande Box.

  1. Familiebox

Veel monden te voeden? Dan is de Familiebox misschien wat voor jou! In deze box vind je wekelijks vijftien nieuwe gerechten die je volledig kunt afstemmen op je gezin. Of je nu met twee of vijf personen wil eten van de box; alles is mogelijk. Even geen behoefte aan een maaltijdbox? Bij Familiebox kun je aangeven dat je een weekje wil overslaan. Ideaal dus als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. 

Meer weten? Lees meer over de Familiebox. 

  1. Willem&Drees

Een goed Marley Spoon alternatief is de Willem&Drees maaltijdbox. Deze box is samengesteld uit biologische producten van lokale boeren. Perfect als je wilt koken seizoensgebonden producten. Doordat Willem&Drees rechtstreeks de boeren betalen, is de doorlooptijd van oogst tot bord kort en de prijs van de maaltijdbox scherp. En dat van Nederlandse bodem!

Meer weten? Lees meer over Willem&Drees. 

Kortom, genoeg alternatieven voor Marley Spoon. Hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte box voor jouw wensen? Laat je leiden door de Foodbox Wizard. Met drie gerichte vragen adviseren we je altijd over de perfecte box voor jouw huishouden!