HelloFresh maaltijdbox

Wil je snel en gemakkelijk een maaltijd op tafel hebben? Dan is een foodbox de ideale oplossing! Je kan op FoodboxWizard kijken welke foodbox het beste bij jouw situatie past. Wil je elke dag een maaltijd van een foodbox? Of wil je dit een paar keer per week? Je kan al jouw wensen invullen in de wizard. Neem bijvoorbeeld een foodbox van Hellofresh. De boxen van Hellofresh staan bekend om de versheid van producten en de flexibiliteit. Zo kan je per week bepalen welke recepten je wilt ontvangen. Voor welke foodbox ga jij? Zoek het uit met de FoodboxWizard!

Kies je voor Hellofresh?

Elke dag moeten we weer bedenken wat we gaan eten die avond. Ben je daar eigenlijk helemaal klaar mee? Dan bieden de maaltijdboxen van Hellofresh uitkomst. De ingrediënten van Hellofresh zijn dagvers en bovendien heel gezond! Zo weet je zeker dat je op een gezonde manier een maaltijd op tafelen kan toveren zonder al teveel moeite. De recepten zijn vrij makkelijk en heel gevarieerd. Bepaal zelf hoe vaak per week je een maaltijdbox wilt ontvangen.

Gezond en vers

Gezond en vers, dat zijn dingen die we graag hebben rondom het klaarmaken van een maaltijd. Een maaltijdbox is ideaal voor een druk gezinsleven. Zo weet je zeker dat je niet veel tijd kwijt bent in de keuken. En ook dat je kinderen voldoende vitamines binnenkrijgen. En dat is niet onbelangrijk! Maar ook als je simpelweg geen zin hebt om ’s avonds nog te koken, is een maaltijdbox ideaal. Misschien ga je koken juist wel weer leuk vinden, nu je kan zien hoe je snel een verantwoorde maaltijd op tafel tovert. De recepten van Hellofresh zijn elke keer weer anders en het is bovendien seizoensgebonden. Zo eet je het hele jaar door gevarieerd en in het seizoen. 

Heerlijke recepten

De recepten van Hellofresh zijn heerlijk! Je hebt elke week keuze uit zo’n 12 verschillende recepten. Zo kan jij bepalen wat je de week erop eet. Het leuke van de al die recepten is dat het je ook op nieuwe ideeën kan brengen. Er staat vast iets tussen wat je nog nooit gemaakt hebt! Je leert meer over smaken combineren met elkaar en je eet misschien wel totaal iets nieuws.

Soorten boxen: ideaal voor elke thuissituatie

Je hebt een standaard box, dit is de box waar je met twee personen zo’n drie keer van kan eten. Dat kan je trouwens helemaal aanpassen aan jouw wensen! Wil je meer maaltijden ontvangen? Dan is dat mogelijk. In de standaard box is een combinatie gemaakt van vlees, vis, granen of groenten. Eet je liever geen vlees? Dan is een Veggiebox perfect. In deze box wordt voornamelijk met groenten gekookt. Ook ontvang je granen, noten en zuivel. Zo heb je een complete en voedzame maaltijd op tafel staan.

Wil je echt snel eten ’s avonds? Dan is een Quick and Easy box vast iets voor jou. In deze box zitten recepten waarmee je binnen 25 minuten een lekkere maaltijd op tafel hebt staan. Ideaal als je laat van werk komt en geen zin hebt om lang op je eten te wachten! Ben je op zoek naar een foodbox voor een gezin? Dan is de Familybox de ideale box keuze. Een gevarieerd aanbod dat geschikt is voor zowel de ouders als de kinderen.  

Pauze op je foodbox kan

Wil je even een pauze op je foodbox, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat of veel afspraken ’s avonds hebt? Dat is mogelijk! Je kan op je eigen inlogpagina laten weten wanneer je de box wel of niet wilt ontvangen. Zo is Hellofresh heel flexibel. Maak gebruik van de FoodboxWizard om te kijken of Hellofresh iets voor jou is! Door een aantal vragen te beantwoorden krijg je een advies op maat. Ideaal als je op zoek bent naar een foodbox!

Tijd besparen voor avondeten

Tijd besparen op je avondeten, dat klinkt als muziek in de oren voor velen! Je kan met een maaltijdbox heel wat tijd besparen. Meestal staat er een voedzame maaltijd op tafel in 30-40 minuten. Behalve als je voor de Quick and Easy box gaat natuurlijk! Dan ben je in 25 minuten klaar. Doordat je de vrij gemakkelijke recepten alleen maar hoeft te volgen, blijft er tijd over voor andere dingen. Je bespaart alleen al ongelofelijk veel tijd als je niet meer hoeft na te denken over wat je wil eten. Ook hoef je veel minder boodschappen te doen in de supermarkt. Hoe heerlijk is het om niet meer te hoeven nadenken wat je de hele week wilt eten? Zo hou je tijd over om andere, leuke dingen te doen.

Kinderen en maaltijdbox

Is je kind soms moeilijk met eten? Daar wordt rekening mee gehouden in de familybox. Er zullen geen recepten zijn met heel sterke kruiden bijvoorbeeld. Zo is het ook smakelijk voor je kind(eren). Wel zal je af en toe iets tegenkomen wat misschien niet Hollands is, maar dan nog is er rekening gehouden met het smaakpallet van kinderen. Niet te pittig en soms wel even anders. Zo bied je je kind een gevarieerd voedingspatroon! 

Ga verspilling tegen

Door gebruik te maken van de foodbox voorkom je voedselverspilling. De ingrediënten zijn namelijk precies voldoende voor het maken van de maaltijden. Gaat er knoflook in? Dan ontvang je een teentje knoflook. Moet je rijst koken? Dan ontvang je precies genoeg rijst voor x aantal personen. Zo ga je dus voedselverspilling tegen! Niks zo zonde als je de resten van het avondeten weg moet doen. Of als je erachter komt dat de groentes die je vorige week hebt gekocht al over de datum zijn. Deze problemen heb je niet met een foodbox van Hellofresh! 

Tip voor de lunch

Zou je wel een verse, lekkere maaltijd als lunch willen hebben op kantoor? Bestel dan het gerecht voor een persoon extra. Zo kan je elke avond wat extra’s koken en heb jij de volgende dag tijdens de lunch een voedzame maaltijd op tafel gezet. Dat is even wat anders dan de boterham met kaas.

FoodboxWizard helpt jou

De FoodboxWizard is een handige tool die je kan gebruiken bij het bepalen welke foodbox bij jou past! Je kan invullen voor hoeveel personen je een foodbox wilt, hoeveel maaltijden. Ook vul je in of je vegetarisch bent en wel producten met zuivel wilt. Wil je een foodbox dat kindvriendelijk is? Ook dit kan je invullen in de wizard. Zo komt jouw ideale antwoord eruit: een foodbox dat past bij jouw gezinssituatie! Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt bij het nemen van een foodbox. De FoodboxWizard helpt je op weg naar het maken van een gezonde en ideale keuze. Eet smakelijk alvast!