Familiebox maaltijdbox

Ben je op zoek naar een foodbox dat helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan is het een goed idee om te kijken welke foodbox bij je past met de FoodboxWizard! De FoodboxWizard biedt je de oplossing aan de hand van een paar vragen. Zo kom je erachter welke foodbox ideaal is voor jouw situatie. Wil je een box voor een gezin van vier personen? Of zoek je een box met vegetarische recepten? Kijk wat voor jou de oplossing is. Misschien is Familiebox wel iets voor jou! 

Familiebox heeft alleen maar verse ingrediënten, verse groenten van vaak Nederlandse bodem én het vlees komt uit Nederland zelf. Ook heeft het vlees geen antibiotica of andere toevoegingen. Wil je meer dan maaltijden? Neem dan ook een fruitbox en/of broodbox. Zo hoef je nog minder boodschappen te doen in de supermarkt!

Familiebox iets voor jou?

Een verse maaltijd op tafel in een handomdraai. Keuze uit 12 recepten per week én ideaal voor zowel flexitariërs, vegetariers als carnivoren. Met een Familiebox heb je jouw ideale maaltijd zo op tafel staan. De ingrediënten zijn heel vers en je kan zelf kiezen voor hoeveel avonden je een maaltijd wilt ontvangen! Ben je een bezige bij? Dan kan je tot vier avonden per week een maaltijd kiezen! Wil je in ieder geval twee avonden per week niet in die supermarkt te staan ’s avonds? Dan is de maaltijdbox geschikt voor twee avonden helemaal prima.

Het voordeel van Familiebox is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten. Dit in tegenstelling met andere foodboxen. Je hoeft alleen maar per week in te vullen wat je wilt ontvangen. 

Heerlijke recepten voor jou

Je hebt elke week de keuze uit 12 recepten. Hierdoor is er veel variëteit! Je kan tegen een kleine bijbetaling kiezen voor een luxer gerecht. Ideaal als je een avondje vrienden over de vloer krijgt en je ze wil imponeren met een luxer gerecht. Je kan tussen de twee en vier avonden gerechten bestellen. Zo blijft het vers genoeg. En voor hoeveel personen wil je bestellen? De grootste box gaat tot vijf personen, twee volwassenen en drie kinderen. 

Doordat je elke week weer kan kiezen uit 12 nieuwe recepten eet je heel gevarieerd. Je gaat nieuwe dingen proeven en zal keer op keer verrast zijn door de variaties. Misschien ga je koken zelfs wel helemaal leuk vinden! Je zal zien dat je in weinig tijd een fantastische maaltijd op tafel kan toveren. Laat het je inspireren voor andere maaltijden. Zo kan je in het weekend als je wat meer tijd hebt zelf variaties bedenken op gerechten. Of maak een gerecht nog een keertje na. Je weet immers precies wat erin gaat en hoe het smaakt!

De foodbox is gezond en vers

De maaltijden zijn gezond en vers. De ingrediënten die bij je geleverd worden komen net van het land. Hierdoor heb je gegarandeerd verse producten in huis! Je krijgt elke maaltijd circa 200 gram groenten per persoon mee. Zo kom je aan de juiste hoeveelheid vitamines per dag! Familiebox probeert zoveel mogelijk lokale groenten en fruit aan je te bezorgen. Zo kan het zijn dat je dus groenten eet van Hollandse bodem. Niks geen geldverspilling aan groenten en fruit import wat veel geld kost.

Ook zijn de ingrediënten zoveel mogelijk seizoensgebonden. Zo hebben de ingrediënten de volste smaak van het jaar. En je eet hierdoor heel gevarieerd! Sowieso zijn de recepten van Familiebox erg gevarieerd. Ga je voor een box met vlees? Dan zit je goed bij Familiebox. Het vlees is van Nederlandse bodem en bevat bovendien geen antibiotica of andere toevoegingen. Zo eet je verantwoord vlees. En dat smaakt toch net even wat lekkerder.

Soorten boxen

Je kan dus kiezen bij Familiebox welke box bij jou past. Kies voor een small box als je met twee personen bent of als je alleenstaand bent met twee kinderen. Een medium box is geschikt voor twee ouders en twee kinderen. Heb je een gezin met drie kinderen? Dan is de large variant de oplossing. Doordat je uit deze soorten boxen kan kiezen weet je zeker dat je goed kiest voor jouw gezinssituatie! Je zal zien dat je niks tekort komt. 

Extraatje! Broodbox of fruitbox

Familiebox biedt daarnaast ook de keuze om een broodbox of fruitbox te nemen. Bij de fruitbox krijg je elke week zo’n vier kilo fruit. Hierdoor zorg je ervoor dat je gedurende de hele week fruit kan eten voor de vitamines. De broodbox bevat drie grote broden, vier kleine broodjes en één speciaalbrood. De broden zijn handgemaakt! Je hoeft de broden alleen nog even af te bakken in de oven. Zo heb je dus supervers brood op tafel staan! 

Ga verspilling tegen

De boxen zijn zo ingedeeld dat je precies ontvangt wat je nodig hebt voor de maaltijden. En dat is goed om verspilling tegen te gaan. Heb je een ui nodig voor een recept? Dan zal je zien dat je één ui ontvangt in je box. Moet je couscous koken? Dan zal je precies de juiste hoeveelheid couscous ontvangen. Het geeft je echt een goed gevoel als je niks hoeft weg te gooien na het eten! Bovendien kan je nooit de mist ingaan met de hoeveelheid die je nodig hebt. Kook precies wat er voor elke maaltijd in de box zit en je weet zeker dat je goed uitkomt met de hoeveelheden. 

Ga je op vakantie of wil je de box even niet ontvangen? Dan kan je dat aangeven. Familiebox is flexibel dus. Familiebox heeft geen abonnementsvormen en is hierdoor extra flexibel voor je. Kijk met de FoodboxWizard of Familiebox iets voor jou is! De tool helpt jou met het vinden van de juiste foodbox. Geef antwoord op de vragen en de rest spreekt voorzich! 

Voor kinderen ook lekker

Familiebox houdt rekening met de smaak van kinderen. Kinderen hebben soms wat moeite met bijvoorbeeld pittig eten. Als je aangeeft dat je een box wilt met kindvriendelijke gerechten, dan wordt dat geregeld. Zo heb je geen zorgen als jullie ’s avonds aan het eten zijn. Wat ook een groot voordeel is, is dat de maaltijden zo gevarieerd zijn, dat je kinderen ook steeds iets nieuws kunnen proeven. Dat is goed voor hun smaakontwikkeling! Bovendien krijgen ze de juiste hoeveelheid vitamines binnen. 

FoodboxWizard helpt je op weg

Met de FoodboxWizard zie je precies welke foodbox het beste is voor jouw situatie. Vul in de wizard in voor hoeveel mensen je een box wilt. En of je vlees eet of niet. Wil je liever geen zuivel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wil je de box voor twee avonden of vier avonden in de week? Door antwoord te geven helpt de FoodboxWizard je met het kiezen van de juiste foodbox. Zo heb je elke keer weer die ideale maaltijd op tafel! Laat de FoodboxWizard jou op weg helpen voor de juiste keuze. Eet smakelijk alvast!